Učíme se hodiny


Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/data/web/virtuals/230824/virtual) in /data/web/virtuals/230824/virtual/www/domains/ipadvevyuce.cz/wp-content/plugins/wp-appbox/inc/getappinfo.class.php on line 442

V počtech se s dětmi učíme poznávat hodiny. Pracovní sešity disponují procvičovacími příklady, do kterých je možné doplňovat ručičky ciferníkům hodin podle textového zadání. Abychom si mohli společně procvičovat déle a dle potřeby, použili jsme iPady.Původně jsme chtěli použít perfektní aplikaci FeelClock, která uměla simulovat i denní režim podle toho, jaký čas ručičky hodin ukazovali. Bohužel s nástupem již iOS 10 tato aplikace není aktuálně k dispozici v App Store a v iPadech, kde byla, se po update již nevyskytuje. Nicméně se nám podařilo najít skvělou a jednoduchou náhradu jak za aplikaci FeelClock, tak za běžné výukové papírové hodiny.

Na aplikaci nejvíc oceňujeme fakt, že na celé ploše displeje jsou hodiny, žádné další rušivé elementy. To je pro naše žáky velmi důležité.

‎Analog Clock Learning
‎Analog Clock Learning
Developer: KSKT LLC
Price: Free

 

Translate »