Letní škola s iPady 2016 – II. ročník

Letní škola „Tvoříme s iPadem a pro iPad“ je akce pro všechny zájemce ze školství, kteří si chtějí rozšířit a procvičit své dovednosti ve využití ICT ve výuce. Není to jen o práci s iPadem, ale také o využití webových nástrojů, nápadech do výuky, výměně zkušeností a navazování nových kontaktů. 

Pro plánování letošního ročníku jsme využili nejen osvědčené metody, ale také nové nápady a postupy a také zpětné vazby účastníků předchozích letních školy. Nultý ročník letní školy „Tvoříme s iPadem a pro iPad“ proběhl v Rožnově pod Radhoštěm v roce 2014, oficiálně první ročník pak v Jeseníkách.

V roce 2016 na Vás opět čekají povinné a volitelné workshopy, které absolvujete v rámci pondělního odpoledne, úterý a středy. Ve čtvrtek proběhne minikonference, na které může každý účastník představit sebe, svou školu, práci a zkušenosti s iPadem či zajímavé nápady, které má za sebou, nebo se na ně chystá.

Dopolední semináře v úterý a ve středu nazvané „Větvení“ a „AppSmashing“ jsou připraveny pro všechny, a to ve dvou úrovních – pro začátečníky a pro pokročilé. Podpora obou kurzů bude stejně jako loni k dispozici jako kurz v iTunes U. Pondělní až středeční odpoledne pak bude věnováno volitelným workshopům.

Více informací o programu a workshopech najdete na stránce Program.

Od 1. února 2016 je možné zasílat přihlášky na 2. ročník Letní školy „Tvoříme s iPadem a pro iPad“. Letošní ročník proběhne v termínu 8. až 11. srpna 2016 v hotelu Neptun v Malé Morávce v Jeseníkách.

Podrobné informace o programupřihlašování a obsahu workshopů najdete na těchto stránkách. Stejně tak se můžete seznámit s lektory a začít je sledovat na sociálních sítích.

Podmínkou pro účast je včasné zaslání přihlášky. Po zkušenostech z minulých ročníků doporučujeme zaslání přihlášky co nejdříve. Kapacita akce je omezena kapacitou hotelu a není možné ji již dále navyšovat.

Tým lektorů spolku Učíme moderně z. s. se těší na všechny, kteří se rozhodnou naučit se něco nového a podělit se o své zkušenosti s učiteli z celé České republiky a ze Slovenska.

Translate »